Ring nu
+45 30 20 50 98

Projekter

N1u kører en række projekter ved siden af arbejdet med online markedsføring for andre virksomheder. Her på siden kan du læse mere om de forskellige projekter.

Begynderhaven.dk – haven på nettet

Begynderhaven.dk er en beskrivelse af havearbejdet der foregår året rundt i haven. Det største fokus for begynderhaven er på den spiselige del af haven, herunder specielt:

  • Køkkenhaven
  • Frugthaven
  • Krydderurtebedet
  • Drivhuset

Men der er også plads til mange andre ting som hyggelige ting man kan lave til børnene, bål i haven, og diverse beskrivelser af ikke spiselige planter.

Du kan også læse mere om mange af de gør-det-selv projekter der bliver lavet til begynderhaven.

Navnet begynderhaven.dk – haven på nettet var et godt og meget passende navn da siden startede, men i dag hvor jeg har været haveejer i flere år, og lige har været igennem en proces med at bygge nyt hus på en bar mark, er har havearbejdet taget en drejning. Begynderhaven kan stadig passe lidt, men i en anden betydning. Det er ikke kun de mest simple opgaver jeg giver mig i kast med, men haven er en begynderhave, da der for 2 år siden ikke var noget der kunne minde om en have her hvor haven er nu.

Fra 2018 vil der komme fokus på alle de ting der er sjove at eksperimentere med, mens der de sidste par år har været meget travlt med anlæg af haven. Der er arbejdet så meget med haven, så begynderhaven.dk er blevet noget forsømt, men der bliver taget revanche nu hvor de store hårde og tidskrævende anlægsopgaver er overstået.

Blandt andet er der bygget næsten 100 meter støttemur og den er bygget meget høj der hvor den er højest. Der er bygget værksted, lagt 250 m2 fliser og bygget en 40 m2 træterrasse. Der er bygget cykelskur, plantet 120 meter hæk og lavet 900 m2 græsplæne. Der er bygget 18,8 m2 drivhus, anlagt surbundsbed med rhododendron, blåbær mm. Der er tilplantet en skrænt så jorden ikke skrider ned og der er plantet 15 frugttræer og endnu flere bærbuske. Der er også gjort klar til anlæg af 30-40 m2 køkkenhave.

Hobbyhullet.dk

Hobbyhullet.dk er der hvor der er plads til de små gør-det-selv projekter samt de projekter som ikke har noget med haven at gøre.

Hobbyhullet er stedet hvor der bliver testet forskellige husråd, da mange af dem virker meget begrænset, mens andre virker super godt, og ved at teste de forskellige husråd og dokumentere dem med fotos, er det nemt at videregive viden om hvad der virker og hvad der ikke virker.

Der vil blive arbejdet meget med træ i hobbyhullet, men der vil også komme mange andre materialer ind. De forskellige træsorter som jeg arbejder med vil blive beskrevet, så det er nemt at finde ud af hvilke fordele og ulemper der er forbundet med træet.

Der vil også blive plads til test af forskelligt værktøj, da der er meget stor prisforskel på værktøj uden af man lige med det blotte øje kan se forskel på det.

Vores Nye Hus

Her er der beskrivelser af alle de overvejelser der er forbundet med at bygge nyt hus. Der har været mange op og nedture forbundet med processen, lige fra valg af byggegrund til valg af materialer og ikke mindst ting som hvordan regnvand skal ledes væk.

Projektet står lidt stille efter huset er færdigbygget, men der er en del idéer til hvordan det skal køres videre. Her er det så et spørgsmål om prioritering af tid.

Og Dermed Basta

Bloggen ogdermedbasta.dk er et hyggeligt lille projekt hvor jeg skriver om alt fra private ting til arbejdsrelateret. Siden er en god blanding af alt hvad der sker. Der kan sagtens være noget indhold som også kunne have været på begynderhaven.dk, hobbyhullet.dk eller vores-nye-hus.dk.