Ring nu
+45 30 20 50 98

Google AdWords

Google AdWords er de reklamer som google viser på deres søgninger lige under søgefeltet. Reklamerne skiller sig lidt ud fra de almindelige søgeresultater, ved at have et lille grønt annonce mærke. Ellers ligner AdWords og almindelige søgeresultater på Google meget hinanden.

Det er let at komme i gang med Google AdWords, og man kan hurtigt se nogle resultater, men hvis man ikke ved hvordan AdWords virker, kan det hurtigt blive meget dyrt selv at eksperimentere med Google AdWords.

Kampagnerne skal sættes op med den rigtige tekst, de rigtige søgeord og den rigtige landingsside for at det giver et resultat som er pengene værd.

Hvis man bruger tid på at sætte sig ind i Google AdWords, og vil bruge tid på at vedligeholde og optimere sine kampagner, kan man hurtigt komme langt, men det tager noget tid at lære at bruge Google AdWords rigtigt.

Udover at man kan få sine annoncer med i Google søgninger, er det også muligt at få annoncerne vist på Googles AdSense sider. Dette er sider som bliver tilmeldt Googles AdSense program, og som vil vise relevante annoncer ud fra de ord som er på deres side.

Vi hjælper meget gerne med opsætning af Google AdWords kampagner for dig, så du i stedet kan bruge din tid på det du ved noget om.